Frivillig
engasjer deg i

Sukkerhuset

I Sukkerhuset Kjeller er det masse man kan engasjere seg i.
Alle medlemmene våre med i enten Bar, Scene eller PR. 
Bar
Lyst til å prøve deg som bartender? Hos oss blir du kjent med alle aspekter av det å drive en bar - fra tapping av øl til rydding og vasking.
Scenen
Vil du hjelpe oss å arrangere kule konserter. Om du liker lys, lyd, rigging og har lyst til å få være med å bestemme hvem som skal spille hos oss, er dette gruppa for deg!
Promotering
Hvordan får alle vite om det som skjer på Sukkerhuset? Dette er det vi jobber med. Enten det er i sosiale medier, på plakater eller på stand, er vi ute etter å spre ordet om Sukkerhuset.
Og i tillegg går det an å engasjere seg i
Arrangement
Har du en quizmaster i deg? Eller brenner du for karaoke? Vi står for alt av arrangementer som finner sted på huset og er ute etter deg med kreative idéer og gjennomføringsevne.
Sosialen
For at det skal være gøy å være frivillig, er det viktig med et godt sosialt miljø. Dette er det vi som sørger for! Med fester, hyttetur og mye mer skaper vi samhold mellom alle frivillige.
Bygg
En bar driver seg ikke selv, og det er alltid mye som må fikses på. Vi fikser både små og store problemer og sørger for at alt fungerer.
Brygg
Hva er vel ikke mer naturlig når man er med i en studentbar enn å lære å utvikle og å brygge eget øl? Her kan du få muligheten til å teste ut dine evner og kunnskaper rundt det å brygge øl, som resten av medlemmene vil få muligheten til å smake på.
Styret
Styret er for de som vil engasjere seg enda litt mer, og være med på den daglige driften og videreutviklingen av Sukkerhuset Kjeller. Styret består av leder, nestleder, økonomiansvarlig, vaktsjef, bookingansvarlig og lederne for undergrupppene. For å få en plass i styret må man velges inn av generalforsamlingen.
Spillgruppa
Spillgruppa starta opp rundt et initiativ om å spille god gammeldags penn&papir-rollespill, Dungeons&Dragons 5e. På sikt ønsker vi også å utvide aktiviteten med flere typer brettspill, basert på interessen til medlemmene våre. Vi har allerede en liten samling brettspill som er tilgjengelig for våre gjester.
Bli frivillig nå
Som frivillig i Sukkerhuset garanterer vi at du kommer til å lære mye og bli kjent med mange nye studenter. Grip muligheten til å få mer ut av din studiehverdag og søk i dag.
Søk nå